Epoxygulve

W&S Gulv-Teknik ApS - Møllevej 25, 5874 Hesselager - E-mail. info@wsgulve.dk - Cvr-nummer. 37248649 - Copyright © All Rights Reserved

Epoxy fugefrie hygiejne gulve er det eneste rigtige valg i fødevare industrien. God kemikalie-resistens og mekanisk slidstyrke, nemt at rengøre.

Polyurethan er en flexibel belægning, som viser fremragende resistens overfor en række kemikalier. Polyurethan er kraftig belægning, som har god mekanisk slidstyrke

Designer Epoxy eller Polyurethan gulve, til moderne virksomheds kontorer og mødelokaler.

Epoxy Compact gulv er den perfekte løsning i værksteder med stor mekanisk slidtage, det stærkeste gulv på markedet.

Gulvsystemer hos W&S Gulv-Teknik

 

Vi tilbyder flere forskellige typer gulvbelægning, som tilsammen dækker en bred vifte af anvendelsesmuligheder og præferencer i forhold til design.

Et gennemgående kendetegn er, at de alle er rengøringsvenlige.

Læs mere om de forskellige typer af gulvbelægning i menuen til højre, og find den gulvbelægning, der passer bedst til dine behov.

Epoxygulve og fugefri gulve

 

W&S Gulv-Teknik er eksperter i epoxygulve og fugefri gulve, vi lægger fugefri gulve i hele landet for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner m.fl. Fugefri gulve er en belægning, der kan anvendes mange forskellige steder, blandt andet i køkkener, værksteder, kældre, fabrikshaller m.fl.

 

Få en epoxygulv pris og tilbud på telefon 30 24 44 52.

 

Hvorfor vælge et fugefrit epoxygulv?

  • Epoxygulve er meget rengøringsvenlige
  • Epoxygulve er meget stærke og hårdføre
  • Epoxygulve er næsten 100 % vedligeholdelsesfri
  • Epoxygulve fås i mange forskellige farver og designs
  • Epoxygulve kan tilpasses forskellige miljøer
  • Epoxygulve holder i mange år
  • Epoxygulve kan lægges oven på flere forskellige overflader
  • m.fl.

 

Hvor kan man anvende epoxygulve?

Epoxygulve og fugefri gulve kan anvendes mange forskellige steder, blandt andet i garager, køkkener, bryggerser, værksteder, industrivirksomheder, institutioner m.fl. Vi kan tilbyde epoxygulve og fugefri gulve med forskellige egenskaber og design. Du kan få et fugefrit gulv, der passer til dine behov og ønsker.

 

Epoxygulv pris og tilbud

Vi giver altid gerne et tilbud og pris på epoxygulve og fugefri gulve. Kontakt os på telefon 30 24 44 52 eller brug vores kontaktformular her.